Spørsmål:
Hvorfor S4S-kort som selges på Home Depot, er ikke rette?
Martin
2017-02-09 00:08:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg planlegger å bygge en bilderamme med valnøtt. Siden jeg fremdeles er veldig ny innen trebearbeiding, trenger jeg brett som er så nær som mulig den endelige dimensjonen. Jeg fant et 1 tommer x 2 tommer x 8 fot valnøttbrett på Home Depot. Dette er et S4S-kort.

http://www.homedepot.com/p/Builder-s-Choice-1-in-x-2-in-x-8-ft- S4S-Walnut-Board-W16010208X / 206201591

Jeg dro til Home Depot og platene deres er ikke rette. De har 4 "glatte" overflater, men er nesten vridd ... Jeg hadde forventet at et S4S-kort hadde 4 glatte overflater og ville være rett. Har jeg rett? Er det noe som kan gjøres for å rette disse brettene?

Hvis du ikke finner (eller har råd til) bedre kilder til tre, er denne typen ting en viktig motivator for å kunne overflate og / eller tykkere din egen bestand, i det minste i begrenset skala. Dette er et endelig mål for de fleste ambisiøse trearbeidere uansett, men få innser hvor snart du kan bli tvunget til å gjøre det av den generelt forferdelige kvaliteten på treverk i store boksebutikker. Uansett mister du ikke motet, bare vær oppmerksom på at du må bruke litt mer tid enn opprinnelig planlagt for å lete etter gode aksjer å jobbe med. Og sørg for å akklimatisere den når du kommer hjem!
Ja. Ikke kjøp det på et sted som HD. Finn en spesialforretning. I ditt tilfelle, finn en som vil rive og fly brettet du velger, mens du venter, som akkurat som å kjøpe delikjøtt!
En svar:
mmathis
2017-02-09 00:25:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Platene hadde hadde 4 glatte overflater, alle vinkelrett på hverandre, og var rette. Det var da de kom av fabrikken. Siden den gang har de blitt utsatt for elementene, sendt til butikken, håndtert osv., Og naturen har tatt sin gang. Hvert brett er forskjellig, og det er derfor de alle "akklimatiserer" forskjellig.

Det er tre hovedløsninger

  1. Kjør brettene du får gjennom en snekker og høvler for å rette dem ut som du ville grovsagd lager. Dette kan være med hånd- eller elektroverktøy. Generelt sett ikke en løsning for en nybegynner, men i det minste på verktøyet.
  2. Bruk litt tid i butikken på å plukke ut de retteste, flateste og flotteste tavlene de har - gå tilbake flere ganger eller til forskjellige butikker om nødvendig. Jeg tilbrakte en time i storboksbutikken på jakt etter 1x tavler for et prosjekt, og fikk bare kjøpt 10 eller så. Jeg så på hver eneste 1x3 og 1x4 de hadde.
  3. Kjøp større brett enn du trenger, men vær mindre kresen, og kutt av delene som er vridd, bøyd, ikke flatt osv. Noen ganger flertallet av et brett er flott, men det er en stor kink 18 inches fra den ene enden - bare klipp av de 18 inches, og du er god å gå.

Selvfølgelig er det en fjerde alternativet, som kan eller ikke kan være aktuelt, og det er å kjøpe fra en hardvedforhandler. Mange (de fleste?) Vil frese for deg (mot en ekstra kostnad, selvfølgelig; en i nærheten av meg koster 50 cent ekstra per bf), slik at du kan kjøpe akkurat det du trenger og få den S4S, dratt i halvparten, uansett. Ikke la den sitte for lenge, ellers vil den sannsynligvis avvikle like skjev som tingene i big-box-butikken.

ETA: En 1x2x8 er omtrent 1,4 bf. Valnøtt hos min lokale hardvedforhandler er maksimalt $ 5,00 per bf (jeg husker ikke eksakte priser), så du ser på en totalpris på ca $ 8, selv med fresing. Sammenlign det med $ 25 som HD ønsker for samme brett!

+1 for alternativ 4. Kjøp tre du ikke trenger å kjempe med.
Jeg skulle ønske jeg kunne finne et sted for nr. 4. Jeg bor i Seattle og kunne ikke finne noen fresetjeneste for et 1 x 2 x 8 brett. :(
Det kan ta litt graving å finne en god forhandler av løvtre. Noen har ikke nettsteder osv. Kjenner du noen andre WW'ere i området? Spør hvor de får tømmeret sitt. Det finnes også WW-nettsteder der du kan spørre noe lignende på forumene.
Utmerket svar, jeg tror du berørte alle viktige baser. Poenget innen 2 om å måtte gå tilbake flere ganger eller å treffe forskjellige butikker for å få tre du faktisk kan jobbe med, er så viktig for nybegynnere.
Det er definitivt hardvedforhandlere i Seattle. Jeg lover. Må bare fortsette å lete. Fra et Google-søk, prøv Crosscut Hardwoods. Aksjen deres ser lovende ut.
1 × 2 er ikke det jeg tenker på som et “brett”. De er striper.


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...