Spørsmål:
Hvordan fjerner jeg et flytende avfettingsmiddel fra skapdørene?
Gabe Evans
2016-09-10 19:39:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg satte en flytende deglosser på omtrent halvparten av kjøkkenskapsdørene våre, og nå skjønte jeg hvilken feil det var, og vil fjerne den.

Så langt har det eneste effektive middel for å få det av vært varmepistol og skrape, men det tar evig tid.

Er det noe triks jeg kan bruke til å kvitte deg med deglosserrester raskt og grundig?

Jeg er litt forvirret. Jeg trodde deglazer ble brukt på lær. Henviser du til en ferdig stripper?
Produktet jeg brukte var Klean Strip "easy liquid sander deglosser", det var antagelig kommer til å ta finishen av skapene våre for å gjøre dem klar for maling.
For fremtidig referanse er de to alternativene for etterbehandling fjerning (tilbake til bart tre) og prepping av den eksisterende overflaten for overmaling med en ny finish eller mer av samme finish. Når du påfører fersk overflate til gammel overflate, bør overflaten være ren * og kjedelig *, og det er det en avfettingsmiddel er for. Men den samme jobben kan gjøres ganske raskt og effektivt med fin Scotch-Brite eller stålull. Merk: hvis den gamle finishen er skalakk eller ekte lakk, og du bruker mer av det samme, er det ikke noe av trinnene nødvendig, da de delvis vil oppløse den gamle overflaten når den påføres, så meld deg med den.
Jeg skal huske det, @graphus! Takk for tipset!
@Gabe hva skjedde for å få deg til å konkludere med at deglosseren var en feil?
Takk for at du ga beskjed om at deglosser ikke fjerner lakken. Jeg lurte på om den fungerte, på grunn av at den fremdeles var blank etter at jeg hadde påført deglosser
To svar:
Ast Pace
2016-09-11 03:34:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du er nå i ferd med å fjerne den gamle overflaten, som er akkurat det du prøvde å unngå ved å bruke flytende slipemaskin / deglosser ..

Produsentene av deglosser , et produkt som brukes til lærpreparering) spesifiser å bruke det til å klargjøre en tidligere ferdig overflate for etterbehandling uten behov for å fjerne rester - påfør deglosser, la den tørke, påfør ny finish. Deglosseren er ment å gjøre at den nye finishen bedre holder seg til den gamle finishen. Det er forståelig hvordan man ville være forvirret, gitt at merket du valgte også lager en flytende malingsfjerner / stripper.

Hvis jeg var i samme situasjon (dvs. halvveis gjennom stripping med varmepistol) I ville gniste tennene og strippet ferdig. Riktignok tar det tid, men du har sjansen til å fullføre oppgaven med en jevn overflateforberedelse og ensartet påføring av finish på alle skapene.

Da så. Jeg var under inntrykk av at avfettingsmiddel skulle fjerne overflaten i stedet for å dekke til. Lært en lekse. Er det et produkt jeg kan bruke til å fjerne det, for eksempel mineralsk brennevin eller en slags malingstripper?
Så det er det? Ingen mirakelvæske i en flaske som vil oppløse tørket deglosser?
Malingsfjerner / stripper kanskje.
Brakte hjem noen av de giftigste strippemidlene jeg kunne få. Skal prøve det om morgenen.
Perfekt svar +1.
@ast maling stripper fungerte som en sjarm!
Mallory
2018-01-26 01:37:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Avfettingsmiddelet hindrer deg i å slipe. Du søker bare om den angitte tiden, deretter primer og deretter maler. Deglosseren fjerner all poly eller lakk som var på tidligere belegg - slik at nye strøk fester seg til den. Det er en sanntidssparer. Du vil være oppmerksom på "OPEN TIME" som er angitt på deglosseren. Dette er hvor lang tid du har til å ta på deg strøkene etter at deglosser er påført.

Avfettingsmidler fjerner ikke poly eller lakk, de bare 'nøkkel' overflaten. Vær også oppmerksom på at poly * er * lakk.


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...