Spørsmål:
Leter du etter en spesifikk borholder som reduserer kamut
grbonk
2016-04-01 06:38:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Svigerfaren min har en bitholder som faktisk ikke tillater at biten snur med mindre det blir brukt nok trykk. Jeg har funnet ut at dette hjelper til med å forhindre at kameraet går ut. Jeg har ikke vært i stand til å finne en til salgs.

Ville noen ha en idé om hva det heter og hvordan jeg kunne finne det?

EDIT:

Jeg har dessverre ikke noe bilde av det. Den fulgte med en boremaskin fra Milwaukee han kjøpte for mange år siden, og som kom i en metallboks. annet for litt. Sylinderen er glatt uten andre funksjoner eller justeringer som jeg forventer med en momentjusterbar stil. En stund trodde jeg alltid boret var ødelagt fordi jeg ikke visste at jeg måtte legge press for å få litt til å snurre.

Høres ut som en clutch? De brukes oftere for å begrense dreiemomentet slik at du ikke fjerner hodene, men de frittstående kan ha den bivirkningen at det kreves trykk; den gamle jeg arvet gjør.
Jeg lærer noe hver dag. Cam out beskriver driverbiten som snurrer ut av sporene i skruehodet
@Ashlar, mer info i denne forrige spørsmål og svar: [Hvorfor går jeg gjennom så mange philips-biter?] (Http://woodworking.stackexchange.com/questions/3045/why-do-i-go-through-so-many-philips -bit)
Var det en type hylse som skulle gå over selve skruen? Jeg hadde noe sånt - du satte hylsen over biten, satte skruen i biten, og skyv deretter hylsen ned. Du kan holde på hylsen mens skruen / biten snur inni den. Ikke sikker på om det hjalp til med å redusere kammen eller ikke, men det hjalp til med å holde skruen på plass, spesielt lengre skruer uten styrehull. (Hysj deg! Jeg var ung og vi gjorde generelt husarbeid, ikke finbearbeiding!)
To svar:
grfrazee
2016-04-01 18:07:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Snakker du muligens om en gipsskrueadapter? Disse har et tilpasset sett som gjør det mulig å kaste ut når skruen kjøres dypt nok, og vil sannsynligvis ikke sette i skruen hvis du ikke hadde den presset hardt nok.

drywall screw adapter
( kilde)

Her er et annet eksempel som har en fjær på bakenden som kanskje passer til regningen din.

spring end

Absolutt ikke det.
@grbonk, hmm, ingen anelse da. Forhåpentligvis har noen andre en idé.
grbonk
2017-06-02 00:26:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg sjekket endelig boret på loven, og det viser seg at det er en spesiell clutch inne i boret. Min feil å tro at det hadde noe å gjøre med borkronen i boret.

Screw-Shooter KitDenne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...